Nicolas Cage na naslovnici srpske knjige iz biologije?!

Piše: Deni Zgonjanin

Ovo je vjerojatno najsmješnija vijest objavljena na FAK-u ikad, barem po mom skromnom sudu. Jedan bloger iz Srbije je obznanio javnosti kako naslovnicu srpske knjige iz biologije krase Nicolas Cage i Holly Hunter!

Izdanje je namijenjeno 8. razredima osnovne škole, a tiskano je 1998. godine. Autor knjige se  nije oglasio o slučaju, no zato je bloger kontaktirao grafičkog dizajnera izdanja koji mu je objasnio kako se radi o nenamjernoj greški.

Slika je uzeta iz filma Arizona Junior iz 1987. godine, a sami Nicolas Cage se pohvalio kako boljeg manekena nisu mogli odabrati :) Ovo zadnje naravno nije istina, ali me iskreno zanima kakvu bi reakciju imao Cage kad bi mu netko obznanio ovu vijest…

 

5 komentara za “Nicolas Cage na naslovnici srpske knjige iz biologije?!

 • Sven Mikulec says:

  Hahahahahahaha predobro. Uostalom, tko te može poučiti životu bolje od njega?

 • Gjuro says:

  Ili se radi o subverzivnom činu lukavih provokatora ili o kretenluku ljudi koji uopće nisu gledali film (u kojem je Cage notorni kriminalac, Hunter policajka, a dijete oteto).

 • Danijel.82 says:

  Ne mogu da verujem da je ovo objavljeno! Ja sam već davne školske 96/97 god. koristio taj udžbenik, a sećam se da u mom razredu baš niko nije mogao skontati Cagea i Hunterovu:D Uzgred, da ne bude zabune da sam pogrešio sa godinama, pomenuto štampanje iz ’98. je reizdanje.

 • Matea Rebrović says:

  Da mi je on bio na naslovnici u 8.razredu, biologiju nikad ne bi otvorila 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.