Nicolas Cage glavna uloga u osvetničkom trileru I Am Wrath

Piše: Deni Zgonjanin

Nicolasu Cageu se jednostavno morate diviti… Čovjek radi kao konj, sudeći po svakodnevnim najavama novih projekata, a ni zarada mu vjerojatno nije loša, mislim kako bi mogla biti kad snimi 3-4 filma godišnje? No zato mnogi tvrde da su njegove glumačke kvalitete u padu, tj. da u svakom filmu sve manje glumi, a više mijenja perike i belji se. No zato ga i volimo, barem ja, pa mi svaka najava projekta poput ove uljepša dan.

Nic je pristao odraditi glavnu ulogu u osvetničkom trileru seksi naziva – I Am Wrath. Radnja filma će se vrtiti oko čovjeka koji postane osvetnik nakon što otkrije zavjeru u policiji. Korijen promjene? Ubojstvo njegove žene i zataškavanje istog od strane policije. E sad, ne bi bilo prevelikog uzbuđivanja među gledateljima da nismo saznali da će film najvjerojatnije režirati William Friedkin.

Sjećate se njega? Više ne tako mladog momka koji je svijet filma zadužio filmovima poput  The French Connection i The Exorcist? Snimanje filma bi trebalo početi u veljači iduće godine, prema scenariju Paula Sloana

Leave a Reply

Your email address will not be published.