Nicolas-Troyan dobio prvu redateljsku gažu na rebootu ′Highlandera′

Piše: tonymelo

highlander-1986

Redatelj Juan Carlos Fresnadillo (28 Weeks Later) napustio je Highlander reboot prije više od godine dana, zbog kako je tada bilo navedeno, kreativnih razlika. Ubrzo nakon njega, Ryan Reynolds također odustaje od rada na projektu, no to ni u kojim slučaju nije obeshrabrilo filmsku studio Summit u pokušaju snimanja novog Highlandera. Projekt je i dalje u igri, a sada je na njegovu čelu novi redatelj – Cedric Nicolas-Troyan. Ovo će biti prvi redateljski projekt za Nicolasa-Troyana, koji je do sada radio kao nadgledatelj vizualnih efekata i second unit director na filmu Snow White and the Huntsman.

Priču o besmrtnome Škotu producirati će Neal H. Mortiz i Justin Lin (Fast & Furious 6). Zadatak prerade scenarija, dobili su Art Marcum i Matt Holloway (Iron Man), dok će njihov rad nadgledati Nicolas-Troynan i imati zadnju riječ i kada je scenarij u pitanju. U nedavnom intervjuu za Deadline redatelj je iskazao svoju veliku ljubav prema projektu i samome liku Highlandera, govoreći o tome kako mu je to jedan od najdražih filmova iz djetinjstva.

Ukoliko i vi dijelite slične simpatije, ispod možete pogledati trailer prvog Highlandera s Christopherom Lambertom u glavnoj ulozi, te nostalgično uzdahnuti.

Jedan komentar za “Nicolas-Troyan dobio prvu redateljsku gažu na rebootu ′Highlandera′

  • danijel.82 says:

    Uh, hm, ah, uzdahnuo sam nekoliko puta, ne samo zbog nostalgije, već i zbog najave reboota:-( Damnation, preterali su sa ovakvim eksploatacijama kultnih franšiza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.