Nicholas Stoller će napisati scenarij za remake `Uptown Saturday Night´

Piše: Ana Kundid

nick-stoller-five-year-engagement

Warner Brosov remake komedije iz 1971. Uptown Saturday Night uskoro će dobiti i novi scenarij u potpisu Nicholasa Stollera, prenosi Variery. Film režisera Forgetting Sarah Marshall i Get Him To The Greek ima visoka očekivanja od strane publike, za što je ponajviše zaslužna sjajna glumačka postava koju predvode Denzel Washington i Will Smith.

Radnja filma prati dvojicu prijatelja koji jedne subotnje večeri završavaju u noćnom klubu i tako se uvaljuju u nevolje širokih razmjera- u klubu se događa pljačka čiji predvodnici tjeraju prisutne da im predaju svu odjeću koju imaju na sebi. Sljedeći dan jedan od aktera doznaje da je dobio na lutriji, ali i da mu je srećka ostala u odjeći koju je predao razbojnicima…

Adam McKay koji je zadužen za režiju nada se da će to, nakon režiranja Anchormana 2, biti njegovo sljedeće filmsko ostvarenje. Još čekamo samo da Smith i Washington potpišu budući Stollerov scenarij, pa stvar može krenuti u realizaciju.Ako sve krene po planu,početak produkcije najavljen je za sljedeće ljeto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.