Neka igre započnu!

Piše: Sven Mikulec

Dragi svi,

Oscare na FAK-u možete gledati na linku ovdje, a moramo Vam reći da će tijekom večeri sigurno biti dodavanja drugih linkova i micanja neispravnih, jer naša tehnička podrška planira probdjeti dobar dio noći s Vama.

Također, ubacili smo chat, kako bismo svi zajednom mogli što ležernije i zanimljivije dočekati dodjelu, a kao što smo i obećali, pripremili smo nekoliko malih iznenađenja za Vas.

1. KVIZ

Provjerite svoje znanje na našem oskarovskom kvizu ovdje, dokažite se kao pravi filmofil i obogatite svoju kolekciju filmom “Život je more”, koji samo čeka svog prvog vlasnika/prvu vlasnicu. :)

2. KLADIONICA

Isto vrijedi i za FAK-ovu oskarovsku kladionicu – ako ste vrhunski prognozer i pogodite ili sve ili budete najbliži pravom ishodu dodjele Oscara, jutro dočekajte uz Almodovara i “Sve o mojoj majci”.

Važno je spomenuti – kako bi natjecanje bilo što pravednije, kvizu i kladionici možete pristupiti samo jednom. :) Prije početka kviza, bit ćete zamoljeni upisati svoje podatke (ime i prezime, mail, kućna adresa na koju ćemo Vam poslati nagradu). Ostatak ovisi o malo sreće i puno znanja. :)

Isto tako, molimo Vas da u kladionici označite samo JEDNOG favorita po kategoriji. Natjecatelji koji označe dva ili više odgovora neće ući u konkurenciju za nagradu.

3. ZAGONETKA/PREPOZNAJ SLIKE

Četiri reda po tri slike, svaki red daje jedan pojam/film/osobu, a četiri dobivena pojma zajedno moraju asocirati na “konačno rješenje”. Shvatit ćete logiku sami kad počnete rješavati, slike u nizu imaju nešto zajedničko, a na Vama je da malo zapnete i odgonetnete na što (ili koga) smo ciljali. Dobrodošli na prvu FAK-ovu slikovnu zagonetku. 😀

 

 

Nagrade:

3 komentara za “Neka igre započnu!

 • scarlett says:

  malo je reci da su ove voditeljice na red carpetu naporne za slusati i pomalo glupe -.-

  inace, svaka cast na svemu sto ste organizirali:)) drago mi je vidjeti da nas ima jos koji prate dodjelu (iako je sam oscar odavno, meni osobno, izgubio na vrijednosti-al tradicija je tradicija)
  kakogod, jos jednom cestitam na ideji i realizaciji:)

 • mdk says:

  DI JE REZA
  OVO JE NETRANSPARENTNO

 • Sven Mikulec says:

  Hehe, polako, zbrajam još uvijek. Objavit ću rezultate uskoro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.