Neill Blomkamp režira pilot epizodu ‘Haloa’

Piše: tonymelo

1

Prije nego što je snimio District 9, tada nepoznati redatelj Neill Blomkamp trebao je, uz pomoć Petera Jacksona kao producenta, režirati Halo film. Ako niste rođeni na planeti Zemlji, Halo je iznimno popularna znanstveno-fantastična pucačina u vlasništvu Microsofta. Već duže vrijeme se planira snimiti igrani film, a na premijernom prikazivanju Xbox One konzole (sažetak možete pogledati na ovom linku) otkriveno je da će Steven Spielberg producirati Halo seriju. Dugo vremena nismo čuli nikakve novosti, da bi danas Latino Review objavio glasinu da će upravo Neill Blomkamp režirati pilot epizodu Halo TV serije.

Ako vas zanima kako bi serija mogla izgledati, možete pogledati besplatnu web seriju Halo 4: Forward Unto Dawn. Blomkamp je već snimio nekoliko kratkih igranih filmova kako bi promovirao izlazak Halo 3 igre, tako da je dobro upoznat s materijom. Trenutno radi na znanstveno-fantastičnoj komediji Chappie, koja bi u kina trebala doći iduće godine, pa se postavlja pitanje kada će pronaći vrijeme za pokretanje Halo projekta. Bitno je napomenuti da je za sada još uvijek sve na razini neprovjerenih glasina.

Jedino pitanje koje mene zanima jest, gdje je Mass Effect film ili serija? Budimo realni, Master Chief nije Commander Shepard, a Halo priča nije ni do koljena onoj iz Mass Effecta. Zato se bolje okanite ćorava posla i prihvatite se rada na remek-djelu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.