Neil Marshall režira pilot serije `Constantine´

Piše: tonymelo

hellblazer_constantine

2005. godine strip imena Hellblazer, adaptiran je u film Constantine s Keanuom Reevesom u glavnoj ulozi. Prije nekoliko tjedana, Warner Bros. je objavio da razvija TV seriju Constantine, koja će pratiti život tajnovitog i ciničnog prevaranta, koji je protiv svoje volje pretvoren u detektiva koji istražuje nadnaravne pojave i brani čovječanstvo od mračnih sila.

Deadline nam donosi vijest, da će pilot epizodu, koju je napisao Daniel Cerone po priči koju su smislili on i David S. Goyer, režirati Neil Marshall (The Descent). Ako ste ljubitelji serije Game of Thrones, onda će vam Marshallovo ime možda biti poznato s obzirom na to da je režirao vrlo hvaljenu epizodu Blackwater. Osim rada na četvrtoj sezoni Game of Thrones serije, nedavno je režirao i nekoliko epizoda nove piratske serije Black Sails.

Osim što smo saznali tko će biti redatelj serije bazirane na popularnom stripu, procurile su glasine i o nekim detaljima vezanim uz samu seriju. Poučeni iskustvom rada na filmu i brojnim kritikama fanova, studio je odlučio krenuti u vjerniju adaptaciju samoga stripa. Glasine tako kažu da će ovoga puta Johna Constantina glumiti plavokosi glumac, da će lik biti iz Londona, te će imati britanski naglasak. Koliko su ove glasine točne, ne znamo, ali ne bi nas čudilo da se uskoro potvrdi njihova točnost. Još uvijek nema nikakvih informacija o mogućoj glumačkoj postavi, ali ako Warner Bros. uspije navabiti neko kvalitetnije glumačko ime, možda cijela stvar i ne ispadne toliko loša.

Leave a Reply

Your email address will not be published.