Ne želim to sranje od Oscara!

Piše: Jelena Androić

Mogućnost da će dobiti Oscara za ulogu u filmu P. T. Andersona The Master, glumac Joaquin Phoenix popratio je komentarom da je cijelo to pumpanje pred samu dodjelu totalna glupost.

Štoviše, u razgovoru za časopis Interview, glumac je kazao da se na prethodnim pojavljivanjima prilikom dodjela nagrada uvijek osjećao nelagodno.

„Mislim da je to sranje“, kazao je. „Mislim da je to totalno, potpuno sranje, i ne želim biti dio toga. ne vjerujem u to. To je „mrkva“, ali mrkva s najgorim okusom koju sam ikad probao. Ne želim ju. Totalno je subjektivno. Ljudi se huškaju jedni protiv drugih. To je najgluplja stvar na svijetu.

Bio je to jedan od najneugodnijih perioda u mom životu kad je film Hod po rubu prolazio kroz sve te stvari s nagradama. Ne želim to više iskusiti. Ne znam kako to objasniti – nije da mislim da sam iznad svega toga ali nikad se više s takvim stvarima ne želim petljati“, kaže glumac.

Marlon Brando, George C. Scott i Mo’Nique također su pljuvali po Oscaru. Brando je čak poslao jednog indijanskog aktivista da pokupi njegovu nagradu za Kuma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.