NBC naručio 4. sezonu Communityja

Piše: Deni Zgonjanin

Iako su se fanovi Communityja početkom godine prepali da neće odgledati ni treću sezonu do kraja, a kamoli četvrtu, ipak nam stižu odlične vijesti iz NBC-a. Televizijska kuća je naručila snimanje 4. sezone ove fenomenalne serije, samo sa dosta manje epizoda, točnije 13, naspram 23-24 koliko je bilo u prošlim sezonama.

Razlog je taj što je početak treće sezone imao dosta slabu gledanost, koja se nakon početka emitiranja drugog dijela sezone ove godine dosta povećala, no to je ipak bio alarm šefovima da se ne zalete sa snimanjem 24 epizode serije ako će se ista stvar dogoditi i krajem ove godine. Jer iskreno, ova serija ima brdo fanova, no većina njih ju gleda/skida preko torrenta, a ne za vrijeme emitiranja, zbog čega gledanost ispada loša.

Dosta kritičara čak tvrdi da je odluka da se snimi samo 13 epizoda u biti ruka spasa za seriju, jer bi to trebalo povećati kvalitetu scenarija, tj. osigurati da se serija ne razvodni velikim brojem epizoda. Sve u svemu, riječ je o radosnoj vijesti jer nećemo ostati zakinuti za nove avanture Troyja, Abeda, Piercea i ekipe…

Jedan komentar za “NBC naručio 4. sezonu Communityja

  • Sven Mikulec says:

    Aleluja!

    Uz male oscilacije, i dalje jedan od bisera. Drž’te se, ekipa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.