Natječaj za najbolju recenziju dobio još jednog sponzora

Piše: Jelena Djurdjic

Drago nam je što možemo objaviti da se nagradnoj igri pridružila i beogradska izdavačka kuća Laguna, koja će nam dodatno pojačati nagradni fond. Naš novi sponzor dijeli našu želju da vas motiviramo da pišete i uživate u spoznaji da ste izbacili iz sebe sve što vam na filmskom srcu leži, pa pobjednika natječaja nagrađuje s ovime:

2 primjerka knjige „Dionizove stepenice“ – Luca Di Fulvio
2 primjerka knjige „Krug laži“ – David Ignatius
2 primjerka knjige „Čovjek i dječak“ – Tony Parsons

Laguna je trenutno najproduktivnija izdavačka kuća u Srbiji. Uspješno posluje već 14 godina i svoju reputaciju lidera u izdavaštvu gradi na provjerenim vrijednostima, kojima je dosljedna od samog osnivanja. Tokom dugogodišnjeg poslovanja interesi izdavačke kuće su neraskidivo isprepleteni s interesima ljudi i zajednice u kojoj Laguna posluje. Odgovornost za napredak lokalne zajednice ugrađena je u temelje korporativne kulture Lagune i prožima sve akcije. Lider ima obavezu da doprinese očuvanju i promociji provjerenih ljudskih vrijednosti, ali i da aktivno potiče implementaciju suvremenih civilizacijskih dostignuća.

S obzirom na ovo kasno uključenje novoga sponzora, odlučili smo natječaj produžiti tjedan dana. Dakle, molimo vas da nam svoje recenzije pošaljete najkasnije u ponoć 7. travnja kako bi one ušle u konkurenciju. Tekstove šaljite na mail recenzije.fak@gmail.com. Hvala i sretno!

Leave a Reply

Your email address will not be published.