Natječaj za najbolji video uradak

Piše: Deni Zgonjanin

Drage kreativke i dragi kreativci,

osjećate li se posebno inspirirani ovim proljetnim vremenom? Bili biste kretivni, a ne znate u čemu? Volite medije, ali niste sigurni vole li mediji vas? Najbolji prijatelj vam je tipkovnica, kamera, fotoaparat ili kist? Odlično! Nama također…

Simpozij „Mediji na drukčiji način“ u organizaciji Udruge studenata komunikologije i novinarstva Komuna i Odjela komunikologije Hrvatskih studija održat će se, treću godinu za redom, 4. svibnja 2011. godine, povodom čega U.S.K.N. Komuna  i Odjel komunikologije HS-a raspisuju:

Natječaj za najbolji studentski esej
Natječaj za najbolju fotografiju
Natječaj za najbolji video uradak
Natječaj za najbolji likovni uradak

na temu online/offline medija.

A sada izvadite šiljila i naoštrite svoje olovke, ispolirajte leću kamere i fotoaparata i požurite na sastanak s medijima. Pogledajte ih na drukčiji način i javite nam svoja opažanja.

Detalji natječaja za najbolji video uradak

Kiklopsko oko vaše kamere ima zadatak zabilježiti KOMUNIKACIJU u svim svojim oblicima i dimenzijama i to u trajanju od dvije do pet minuta.

Kad snimite „drugačiji“ video uradak, pošaljite nam svoje  ime, prezime, e-mail adresu i telefonski broj elektroničkom poštom na natjecaj.nadrukciji.nacin@gmail.com najkasnije do 25. travnja 2011., nakon čega ćemo vas kontaktirati i preuzeti vaše radove.

Istekom natječaja sve pristigle radove pažljivo će razmotriti i vrednovati stručno povjerenstvo. Prilikom odabira radova u obzir će se uzeti autorova kreativnost i originalnost, a najbolje ćemo bogato  nagraditi i prikazati na ovogodišnjem Simpoziju.

Sretno!

Leave a Reply

Your email address will not be published.