Natalie Portman se vraća glumi sa dva nova filma Terrencea Malicka

Piše: Deni Zgonjanin

Natalie Portman je u 6. mjesecu prošle godine rodila svoje prvo dijete, sina Alepha, te od onda nije odradila niti jedan glumački angažman (posljednji joj je bio u Thoru), a sad nam stižu vijesti kako je dogovorila već dva za ovu godinu, oba za Terrencea Malicka.

Osebujni je redatelj donedavno bio poznat po snimanju jednog filma svake prijestupne godine, sve dok nije najavio početkom prošle godine da do kraja 2012. planira snimit čak četiri filma. Jedan, Voyage of Time je trenutno u postprodukciji, drugi zasad neimenovani u kojem glavne uloge nose Ben Affleck i Rachel McAdams je završen prošle godine, dok zadnja dva, Knight of Cups i Lawless Malick planira snimati sredinom ove godine, jedan za drugim i sa istim glavnim glumcima.

Nemojte se zaletiti pa pomisliti kako je riječ o nastavcima, jer iako će imati iste glumce i snimati se jedan za drugim, riječ je o dvije različite radnje, barem tako tvrdi redatelj, pa mu moramo vjerovati pošto odbija dati ikakav opis radnje. Osim Natalie Portman, glumci koji su pristali na oba filma su Christian Bale i Cate Blanchett, dok će se Isabel Lucas, Ryan Gosling, Rooney Mara i Haley Bennett pojaviti samo u jednom filmu. Koji luđak…

Leave a Reply

Your email address will not be published.