Natalie Dormer u ’The Girl Who Invented Kissing’

Piše: Ana Kundid

natalie-dormer

Primamljiv naslov, ponešto zvučnih imena, režiser u usponu, najavljene klišej scene – sintagme su koje prenosi Veriety u opisu novog indie filmića The Girl Who Invented Kissing, redatelja i pisca scenarija Toma Sierchia.

Zachary Quinto, Adelaide Clemens, Stephen Graham i Natalie Dormer zadnja su imena koja su pridružena filmu,od kojih će glavne uloge dopasti Zacharyja Quinta i Natalie Dormer. Dormer (The Great Gatsby,The First Avenger)  je sa svojim već priznatim glumačkim atributima i najavljenim ulogama u drami Rush, te Hunger Games: Catching Fire, zvučnije ime među ekipom ,naravno uz Quintoa koji je odigrao slavnog Spocka u Star Warsima.

Radnja filma slijedit će dvojicu braće čiji mirni životi bivaju naprasno uznemireni od trenutka prve scene filma kada nova djevojka u gradu, čarobna Dormer, uletava u njihov kafić pokušavajući izbjeći nepovoljne vremenske prilike.

Malo je reći da je radnja, bar ovako na prvu, čisti klišej, pa se samo pitamo, koje adute Tom Sierchio sprema za svoj redateljski debi? Očito postoje kada je u kratkom roku uspio okupiti dobru glumačku ekipu i moći ćete ih provjeriti 2014.godine za kada je najavljen film.

Leave a Reply

Your email address will not be published.