Nastavak Karate Kida u pripremi

Piše: Deni Zgonjanin

Remake kultnog Karate Kida, sa Jadenom Smithom i Jackiejem Chanom u glavnim ulogama je 2010. godine sa uloženih 40 milijuna zaradio 360 milijuna dolara diljem svijeta pa je pitanje nastavka ustvari bilo pitanje vremena.

Iako film nije loš, većina kritičara se slaže da je veći utjecaj od kvalitete filma na zaradu imala nostalgija među gledateljima, što ne ide u korist nastavku koji uskoro kreće u realizaciju. Scenarij za novu avanturu malog Willa Smitha su napisali Ethan Reiff i Cyrus Voris, a on očito nije imao ono nešto pošto je ovih dana naknadno unajmljen Zak Penn (The Incredible Hulk, Behind Enemy Lines) da prepravi isti.

Duo Chan-Smith je načelno pristao na povratak, samo to još moraju crno na bijelo zabilježiti pa sa sigurnošću možemo ustvrditi da ćemo krajem iduće godine gledati i učiti nove poteze od Majstora Chana i diviti se zavodničkim sposobnostima Jadena Smitha…

Jedan komentar za “Nastavak Karate Kida u pripremi

  • Danijel.82 says:

    Serijal Karate Kid mi je bio gotivan kao klincu, a remake nisam gledao, niti me zanimao. Već sam ranije u nekim postovima pomenuo da inače ne podržavam snimanje novih verzija kultnih filmova. Zapravo, većina toga se pretvori u “skrnavljenje” i flopove kod publike i kritičara. Istina, i mene obuzme nostalgija za nekim hit-filmovima, ali u pogledu kvalitetnog nastavka ili eventualno prequela.

Leave a Reply

Your email address will not be published.