Najezda nastavaka animiranih filmova

Piše: Koraljka Suton

Zadnjih smo godina imali prilike gledati bezbroj animiranih filmova, od kojih su nas mnogi oborili s nogu i pošteno nasmijali. Neki od njih su, razumije se, zaradili brdo para, stoga Hollywood ne bi bio Hollywood kada ne bi odlučio izmusti svoje uspješnice do krajnjih granica.

Tako da se već sada možemo veseliti nastavku Kung Fu Pande pod nazivom Kung Fu Panda: The Kaboom of Doom, koji će premijerno biti prikazan 27. svibnja 2011. godine. Ali ni to nije sve: u planu su, naime, još 4 (ČETIRI!) crtića o toj nabrijanoj pandi. Mislim da se sintagma ‘krava muzara’ baš nekako fino uklapa u ovaj (kon)tekst.

Nadalje, junaci s Madagaskara nastavit će se gibat gibat i u trećem dijelu te animirane franšize, koji je planiran za ljeto 2012. godine, a u ljeto 2013. gledat ćemo sequel filma Kako izdresirati zmaja (How to Train Your Dragon). Kad smo već kod krave muzare: Nakon Madagaskara 3 zasigurno slijedi još jedan nastavak, a isti je slučaj s Kako izdresirati… No s obzirom na činjenicu da je potonji serijal baziran na književnom predlošku koji broji osam nastavaka, nešto mi govori da trojka neće biti zadnji crtić u franšizi…

Leave a Reply

Your email address will not be published.