Najduža igra ‘lovice’ ikada!

Piše: Terezija Bjelajac

Prepoznati potencijal komedije u kojoj se grupa srednjoškolskih prijatelja, koji su sada već odrasli četrdesetogodišnjaci sa svojim obiteljima, poslovima i svakodnevnim rutinama odluči odigrati najstresniju igru među igrama, posao je Willa Ferrella i Jacka Blacka.

Da, dobro ste pročitali. Ovi genijalni umovi su predbilježeni za dvije od četiri uloge u nadolazećem filmu Tag Brothers, koji čeka dovršetak scenarija na kojem radi Mark Steilen (The Settlement , Hall Pass). Ono što je još zanimljivije kod cijele priče jest da je istinita i da se događala u periodu od jednog mjeseca, točnije veljače, a znala je otići toliko daleko da su se igrači natjeravali preko granica države, provaljivali si međusobno u domove i prekidali poslove na radnim im mjestima, samo kako ne bi bili uhvaćeni.

Kemija Farrella i Blacka osjeća se na kilometre, a najbolji dokaz je genijalna scena McKayovog  Anchormana, u kojem Black u ulozi bijesnog motorista koji je vozeći se bio pogođen u glavu masovnim burritom, ispucava Ferrellovog psa preko ograde mosta. Dakle, pogledajmo legendarnu scenu i zamislimo kako bi to moglo izgledati:

Leave a Reply

Your email address will not be published.