Muppeti i dvije komedije dugih imena objavili fotografije

Piše: Ivo Skocic

hr_Muppets_Most_Wanted_15

Vrlo brzo nam u kina stižu tri obećavajuće komedije – a njiova ekipa se potrudila da za njih saznate odjednom.

Prva po redu je novi nastavak Muppetsa – sa Tinom Fey, Rickyem Gervaisom i Ty Burellom (u ulozi koja mu stoji k’o rukavica). Muppeti ovaj put idu na turneju oko svijeta- od Berlina preko Madrida do Londona. Ali zlikovac klase Moriarty koji sumnjivo izgleda kao Kermit zamjeni uloge i Kermit završava u nekoj američkoj verziji Lepoglave. U kina stiže ovog ožujka.

Druga komedija također dolazi iz Disneya, a bazirana je na dječjoj knjizi Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day koja prati maloga Alexandra u najgorem danu u njegovom životu. Ekipu predvode Steve Carell i Jennifer Garner. Film u kina dolazi u listopadu, a danas su pustili prvi still.

Zadnja komedija je ona Setha MacFarlanea, A Million Ways To Die in the West, sa ultra turbo zvjezdanom postavom koja uključuje Neila Patricka Harrisa, Charlize Theron, Liama Neesona, Amandu Seyfried i ostale. Film prati farmera (MacFarlane) koga žena napušta nakon što odustane od klasičnog gunfighta sa divljeg zapada. Ali kada misterozna žena dojaše u grad, on pronalazi hrabrost i zaljubljuje se u nju te mora testirati svoju novostečenu hrabrost kad se pojavi njen suprug. Kina diljem svijeta bi film trebala dobiti krajem svibnja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.