MTV i VAFI vode na Terraneo

Piše: Deni Zgonjanin

Ilustracija se isplati. Najkreativniji dobit će najbolju nagradu koju mogu zamisliti. Dvije ulaznice na najbolji glazbeni festival na Jadranu. Terraneo.

VAFI (Internacionalni festival animiranog filma djece i mladih Varaždin) u svom 4. izdanju zajedno sa MTV-em Hrvatska, partnerom festivala, pokreće natječaj za mlade ilustratore MTV feat. VAFI Illustrate. Prijaviti se mogu svi koji misle da mogu i znaju, od 18 do 25 godina.

Napravi logo

Sve što je potrebno je biti kreativan i napraviti MTV logo u bilo kojem stilu, u bilo kojoj tehnici.

Mogu se prijaviti najviše dva rada, a ilustraciju sa osobnim podacima (ime, prezime, e-mail adresa) treba poslati na info@mtv.com.hr.

Natječaj je upravo objavljen na MTV-em stranicama( http://mtv.com.hr/vijesti/mtv-feat-vafi-natjecaj), a otvoren je do 25. travnja 2013. Sve pratite na MTV Facebooku. (https://www.facebook.com/mtvcroatia)

Uz glavnu nagradu, dvije ulaznice za Terraneo festival, najboljih 9 radova bit će izloženo u predvorju Kina Galerija u Varaždinu u svibnju i lipnju, a pobjednici će biti proglašeni 28. travnja nakon zatvaranja festivala.
—————————————————————————————————————————

PRAVILA NAGRADNE IGRE:MTV feat. VAFI Illustrate

TKO?

mladi od 18 do 25 godina

ŠTO?

MTV logo – napravite svoju verziju poznatog MTV logotipa u kojem god stilu želite

KAKO?

bilo koja tehnika

KADA?

natječaj je otvoren od 16. do 25. travnja 2013.

GDJE?

9 najboljih radova bit će izloženo u predvorju Kina Galerija u Varaždinu u svibnju i lipnju, a pobjednike ćemo proglasiti 28. travnja nakon zatvaranju festivala VAFI

NAGRADA: pobjednik svih kategorija dobiva dvije ulaznice za Terraneo festival

TECH: možeš prijaviti najviše dva rada; JPEG, A3 (landscape ili portrait); 300 dpi; crno bijelo ili u boji

KAKO: svoju ilustraciju sa osobnim podacima (ime,prezime, e-mail adresa) pošalji na info@mtv.com.hr te nakon što ju objavimo na našoj Facebook stranici slijedi prikupljanje lajkova!

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.