Mortal Kombat web-series

Piše: Deni Zgonjanin

Sjećam se da sam ko klinac skupa sa gro ostalih balavaca trošio pare i pare u igraonici igrajući Mortal Kombat i živcirao se što nikako nisam uspijevao napraviti neki od onih poteza na kraju tipa da odrubim glavu protivniku ili tak nešto. Tako da sam sa oduševljenjem gledao i Mortal Kombat filmove koji su fakat bili šugavi, ali mi to nije bilo bitno kad bi počeli fajtovi i ONA glazba, toliko nabrijavajuća da ste poželjeli nekog razbiti, kad bi znali kako naravno…

Od onda je prošlo puno godina pa se fan baza igrice i filmova malo razvodnila, sve dok sredinom prošle godine nije izašao kratki film  mladog redatelja Kevina Tancharoena, pod imenom Mortal Kombat: Rebirth. I oduševio sve, fanove i one koji do tada to nisu bili. Poslije toga su krenula šaputanja oko snimanja reboota, što je nedavno pobijeno. No, iako se novi dugometražni film neće snimati, MK ćemo svejedno gledati – kao web seriju… Seriju će financirati Warner Bros. Digital Distribution, a kroz nju ćemo prema riječima Kevina Tancharoena otkriti sve što smo ikad htjeli znati o likovima iz igrice, prikazano na jednako brutalan način kao u kratkom filmu.

Scenarij će napisati Tancharoen, Aaron Helbing i Todd Helbing, a nastup su potvrdili Jeri Ryan (Star Trek: Voyager) i Michael Jai White (Black Dynamite), koji će reprizirati uloge Sonyje Blade i Majora Jacksona “Jaxa” Briggsa. Ne mogu vam opisati koliko se veselim ovome! FAK jea!

Dolje pogledajte filmić koji je restartao franšizu…

Jedan komentar za “Mortal Kombat web-series

Leave a Reply

Your email address will not be published.