Morgan šokiran ponašanjem Sharon Osbourne

Piše: Filip Jakovljević

< ![endif]–>

Bivši novinar, a sada popularni kritičar i član žirija na showu America’s Got Talent, Piers Morgan, izjavio je kako mrzi putovanja privatnim zrakoplovom sa svojim kolegama iz showa, nakon što se tijekom jednog leta probudio i našao gole grudi Sharon Osborne na svome licu.

Tvrdi kako su voditelj serije Nick Cannon i njegovi kolege iz žirija Sharon Osbourne i Howie Mandel najgori suputnici na privatnom avionu, te kako se nimalo ne veseli putovanjima s njima.

„Iako zvuči vrlo galmurozno, ustvari je pakao… Howie Mandel ne spava i samo ‘sipa’ fore po šest sati i onda imate Nicka Cannona koji samo priča dosadne priče o Mariah Carey.

Na jednom letu iz Atlante u L.A…. napokon sam uspio zaspati, te me probudilo neko komešanje… vidio sam Howieja, mislim da je imao video kameru… pogledao sam ispred sebe, a gole grudi Sharon Osbourne su bile na mome licu.

Prvo mi se učinilo kao neka noćna mora, ali sam onda trepnuo i shvatio da Sharon polugola stoji ispred mene… one su jako skupe (Sharonine grudi)… definitivno su vrlo impresivne, ali u tri ujutro, nakon dugog, cjelodnevnog snimanja, nisu nešto što ti treba.

U pozadini se čulo gakanje Howieja Mandela, a Nick Canonn je samo ponavljao ‘Jedva čekam da ovo ispričam Mariah’. Pomislio sam – ovo je pakao na zemlji“ – izjavio je.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.