`Minority Report´postaje serija

Piše: tonymelo

minority_report

Minority Report, film smješten u budućnost u kojoj specijalna policijska jedinica sprječava zločine prije nego što se oni dogode, mogao bi dobiti svoju TV seriju.

Klasici znanstvene fantastike vraćaju se na scenu velikim koracima. Blade Runner dobiva nastavak, serije Battlestar Galactica i Babylon 5 dobivaju svoje filmske verzije, a najnovije informacije govore kako će se nešto slično dogoditi i sa Spielbergovim hitom Minority Report. The Wrap izvještava kako spomenuti redatelj planira snimiti istoimenu seriju za koju će scenarij napisati Max Borenstein poznat po svojem radu na novoj Godzilli.

Konačan dogovor s Amblin Television produkcijskom kućom još uvijek nije postignut, no pretpostavlja se da je samo pitanje vremena, kao i to da će upravo Spielberg odabrati glavnog glumca koji će naslijediti Toma Cruisea. Ako niste gledali film, Cruise je glumio kapetana Johna Andertona, člana policijske jedinice koja sprječava zločine, a koji se i sam nađe u bijegu od svojih kolega zbog zločina kojeg bi trebao počiniti.

Više informacija o televizijskoj verziji hita Minority Report moći ćete pročitati na FAK-u čim budu dostupne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.