Mila Kunis do pakla i nazad

Piše: Filip Jakovljević

U izradi je nova animirana komedija, koja će biti snimljena stop motion tehnikom. Glumačke snage koje će posuditi svoje glasove likovima su prilično impresivne, bar za jednu komediju. U jednoj od glavnih uloga će se pojaviti jedna od najtraženijih ljepotica Hollywooda, Mila Kunis, dok ćemo u ostalim ulogama gledati, zapravo slušati, komičare Nicka Swardsona, TJ Millera, Roba Rigglea, Kumaina Nanjiania, Mariu Bamford i vrlo prepoznatljivi glas Briana Posehna (ako ste pogledali samo jednu epizodu serije Just Shoot Me u kojoj se pojavio i progovorio znate o čemu pričam). Možda vam ova imena ne znače puno, ali radi se o grupi vrlo talentiranih komičara, koji su u Americi jako popularni.

Radnja komedije Hell & Back se vrti oko tri najbolja prijatelja, od kojih je jedan slučajno završio u paklu. Kako to već ide ostala dvojica kreću na avanturu života s ciljem spašavanja svog frenda. U tome će im pomoći zgodna poludemonka (ako takva riječ postoji) Deema, koju će glumiti Kunis. Lik Deeme je odmetnik, te je opisan kao „Han Solo filma“.

Milu ćemo prije toga gledati u filmu Ted, s Markom Wahlbergom, od redatelja Setha McFarlanea, te prequelu Čarobnjaka iz Oza – Oz the Great and Powerful, Sama Raimija.

Leave a Reply

Your email address will not be published.