Mickey ozlijeđen

Piše: Filip Jakovljević

Mickey Rourke će još dugo pamtiti svoje pripreme za ulogu u novom biopicu o ragbijašu Garethu Thomasu, nakon što mu je obaranje ruke sa skupinom ragbijaša, na ne tako trijeznom izlasku, zaradilo rupturu bicepsa.

Zvijezda „The Wrestlera“  je prihvatila ulogu u filmu o prvom ragbijašu iz Velike Britanije koji je javno priznao da je homoseksualac, a kako bi se što bolje pripremio izašao je sa skupinom igrača Huddersfield Giants ragbi kluba. Nakon što je jedno natjecanje u obaranju ruke pošlo krivo, Rourke je završio s rupturom mišića, ali je najveća šteta vjerojatno učinjena njegovom egu.

„Izašao sam s ekipom Huddersfielda i natjecali smo se u obaranju ruke. Ušao sam u kafić i pomislio, u kvragu, nadam se da ovi dečki nisu rapoloženi za razbijanje jer sam ja bio sam, a njih četvorica. Ali bili su vrlo ljubazni i počeli smo obarati ruke, i išlo mi je dobro jedno vrijeme, dok nije došla jedna gromada od čovjeka, i držao sam se par minuta, ali onda mi je desni biceps jednostavno pukao. Ali nisam ništa osjetio, samo sam nastavio piti. Moja ruka više nikada neće biti uredu.“

Leave a Reply

Your email address will not be published.