Michael Pitt napustio `Hannibala´

Piše: Iva Bucić

mason-verger-pitt

Michael Pitt diže sidro sa seta Hannibala, a ulogu Masona Vergera i njegove krvoločne svinje ostavlja u rukama Joea Andersona (The Divide). Joe se u ulozi već udomaćio, pa je na Instagramu i osvanula slika unakaženog lica koje ćemo netremice gledati već krajem proljeća.

Verger je, naime, drugu sezonu okončao pod djelovanjem halucinogene droge zahvaljujući kojoj je po uputama dr. Lectera koji je komade vlastitog lica podijelio sa psima Willa Grahama. U trećoj će sezoni Vergeru po sadizmu parirati doktor Codell, kojeg najavljuju kao „tihog, inteligentnog i nevjerojatno jezivog“.

Nisu otkriveni razlozi Pittovog naprasnog odlaska, ali nagađa se da bi glavni krivac mogla biti njegova samodopadnost. Naime, još je prije tri godine sa seta Boardwalk Empirea odletio naprosto zato što je bio nepodnošljivo iritantan. Pitt je često kasnio na snimanja, još češće zaboravljao scenarij – toliko često da bi se njegove scene nerijetko snimale naknadno s dvojnicima. Boardwalk Empire je nastavio dalje, a nastavlja i Hannibal, s Pittom ili bez njega.

verger

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.