Michael Fassbender ne posustaje

Piše: Vanja

Vruća roba Michael Fassbender već postaje sinonim za traženost all-in-one kombinacije koja je uglavnom san svakog redatelja, a mogla bi postati vrlo dobitna. Izgledan je, gluma mu nije strana, a neustrašivo se bori protiv izjedajuće želje da preskoči pokoju ponuđenu ulogu… no, poučen iskustvima lijepo elaboriranim u članku našeg kolege (“Propuštene uloge” – obavezno štivo 😀 ), Michael i dalje neuspješno odolijeva odlasku na odmor a uspješno bere novo voće.

Poslije suradnje sa Steveom McQueenom (ovim) na projektima “Hunger” i skorim “Shame” istoga redatelja, Fassbender još jednom napada, potpisujući za rolu u slijedećem McQueenovom projektu ”12 Years a Slave”, koji bismo trebali dočekati negdje 2014. godine. Glavnog lika, Solomona Norhrupa, glumi Chiwetel Ejiofor (“Children of Men”, “American Gangster”…) a film se bazira na istinitom događaju iz gdje slobodnog Solomona 1841. godine otimaju u Washingtonu i odvode u ropstvo duboko na Jug.

Fassbender se jeste pridružio projektu, ali nažalost, u ovom trenutku nismo u posjedu informacije u kojoj i kakvoj ulozi. (Valjda glumi?)

Michael, nisi ti loš ni kao Rochester, ali zašto voziš na kerozin?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.