Michael Dougherty režira `Krampusa´

Piše: tonymelo

Trick 'R Treat movie image Michael Dougherty

Michael Dougherty, redatelj dobro prihvaćene horor komedije Trick ‘R Treat, pokušat će nam približiti božićni duh radeći ono što mu ide najbolje. Snimit će još jednu horor komediju, ali će ovaj put glavni lik biti strah i trepet zločeste djece, pomoćnik Djeda Mraza, veliki zaljubljenik u ugljen i šibe – gospodin Krampus.

Osim režije, Dougherty će napisati i scenarij, a priča će se vrtjeti oko poganskog stvorenja koje kažnjava djecu na Božić. Oko smišljanja scenarija pomoći će mu Todd Casey i Zach Shields. Dougherty je do sada radio na scenarijima filmova poput X-Men 2 i Superman Returns, a trenutno radi na nadolazećem X-Men: Apocalypse filmu. Kada je u pitanju njegova redateljska karijera, ona je mnogo siromašnija, te od ozbiljnih projekata tu možemo ubrojiti samo već spomenuti Trick ‘R Treat.

Nastavak Trick ‘R Treat također je u planu i još uvijek nije poznato hoće li Krampus doći prije ili poslije planiranog nastavka. No, kako to već biva u Hollywoodu, Doughertyjeva verzija nije jedina u planu jer je Krampus iznenada postao prilično popularan lik. Kevin Smith također radi na filmu koji će se bazirati na poznatoj nam priči, te njegova verzija započinje sa snimanjem ove jeseni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.