Melissa McCarthy u pregovorima za nove `Ghostbusterse´

Piše: Ivo Skocic

Melissa-McCarthy

Melissa McCarthy je nakon dugog suškanja službeno ušla u razgovore za novi reboot Ghostbusters franšize redatelja Paula Feiga (s kojim je već prethodno surađivala u filmovima Bridesmaids i The Heat). No, originalni članak The Hollywood Reportera naglašava kako još nije ništa sigurno, prvenstveno zbog glumičinih obveza ka seriji Mike and Molly a zatim i ka novoj Universalovoj komediji Michelle Darnell koju režira njen suprug Ben Falcone. Zanimljivo je da je Bill Murray prošlog rujna izjavio kako se njegov fan cast za film sastoji od McCarthy, njene kolegice iz Bridesmaidsa Kristen Wiig, Linde Cardinelli (Freaks and Geeks, Mad Men) i Emme Stone (The Help, Easy A).

Remake klasika Ivana Reitmana iz 1984. će pristupiti malo drukčije priči: film će općenito biti tamnijeg i strašnijeg tona, glavne uloge će pripasti ženama, i neće imati poveznica sa prethodnim filmovima.

Šuškalo se i kako će se filmu pridružiti Rebel Wilson (Pitch Perfect), no kako javlja isti izvor, ona više nije u igri za ulogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.