McG snima Magični Dvorac

Piše: Valentino Bahun-Golub

Magic Castle je jedno od onih mjesta u Los Angelesu koje je na danjem svjetlu, a opet je umotano u misteriju. Jer, dok ga možete vidjeti izvana na turističkim lutanjima, ne možete ući osim ako ste pozvani od strane stanara. No, Radar Pictures i 20th Century Fox misle da bi to mogao biti uvjerljiv film. McG se slaže, pošto se sada ukrcao da režira.

Andrew Barrer i Gabe Ferrari pišu scenarij, ali još se ništa ne zna o čemu bi bila priča. Ipak, s obzirom da je mjesto puno labirinta, retro dekora i svih vrsta čarobnih trikova, zvuči kao idealno mjesto za horor film ili obiteljsku avanturu.

Povijest dvorca – barem u svom sadašnjem utjelovljenju – seže do 1963., kad je pretvoren u privatni mađioničarski klub. Članovi velikog profila uključivali su Caryja Granta i Johnnyja Carsona, a i Steve Martin i Neil Patrick Harris su u knjigama. Potonja dvojca nastupaju s vremena na vrijeme.

Dakle, postoje dosta mogućnosti ovdje, uključujući i tu da završni rezultat bude nešto u rangu Haunted Mansiona. Prekrižite čarobne štapiće da ispadne bolje od toga. No kakav god bio Magic Castle morat će pričekati malo: Mcg upravo počinje snimati Three Days to Kill sa Kevinom Costnerom. Ali vjerovatno će se primiti Dvorca poslije toga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.