Matthew McConaughey dobio glavnu ulogu u `Sea of Trees´

Piše: Tena Strahinec

Matthew-McConaughey

Nakon filmova poput Nije zlato sve što sja (izv. Fool’s Gold), Kako se riješiti frajera u 10 dana (izv. How to Lose a Guy in 10 Days) i Vjenčanje iz vedra neba (izv. The Wedding Planner) u kojima je bar u jednoj sceni bez majice sa širokim osmijehom, Matthew McConaughey prošao je kroz pubertet i krenuo putem težih filmova poput Dallas Buyers Club, nominiranog za šest Oscara, i Mud. McConaugheyjev idući filmski izazov je drama Sea of Trees redatelja Gusa Van Santa.

Ova priča je o muškarcu koji uđe u „Suicidalnu šumu“ kako bi počinio samoubojstvo, no omete ga Japanac koji dvoji oko vlastitog samoubojstva nakon čega njih dvojica zajedno krenu u avanturu preživljavanja i refleksija. O filmu Sea of Trees već smo pisali kad je Joaquin Phoenix dvojio oko uloge u ovom filmu, no čini se da je odustao i prepustio svoje mjesto McConaugheyju. Njemu će se pridružiti izvrsni japanski glumac Ken Watanabe (Početak, Pisma s Iwo Jime) koji je dobio ulogu u Scorsesejevom filmu Silence.

McConaughey trenutno glumi glavnu ulogu u kriminalističkoj seriji True Detective s Woodyjem Harrelsonom, a ove jeseni u kina stiže i film Interstellar u kojem ćemo ga gledati s Anne Hathaway, Jessicom Chastain, Wesom Bentleyjem, Michaelom Caineom i Caseyjem Affleckom.

Jedan komentar za “Matthew McConaughey dobio glavnu ulogu u `Sea of Trees´

  • Jebedo says:

    “prošao je kroz pubertet i krenuo putem težih filmova” – A baš je… Iako su bile tek 3 epizode True Detective-a, ne mogu vjerovati da je to on :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.