Matt Damon opovrgnuo glasine: Neću glumiti Robina

Piše: Ana Kundid

Dugogodišnji prijatelji, Ben Affleck i Matt Damon, očito ne namjeravaju ponovno oživjeti svoje filmsko partnerstvo. Zaključak je to koji je izveden iz kratkog razgovora Matta Damona s Times of India, a glumac se osvrnuo se i na sveopću internetsku kakofoniju, izazvanu nedavnom najavom koja Afflecka smješta u Batmanovo odijelo.

Kako je i za predvidjeti, Damon je izjavio kako je cijela stvar pomalo smiješna, te je siguran kako će Affleck opravdati povjerenje gledalaca. Pritom je malo podcijenio i ulogu samog Batmana, dodajući kako su, uostalom, Argo i The Town predstavljali mnoge veće glumačke zalogaje za njegovog prijatelja.

Riječima “It’s Safe to Say I Won’t Be Robin” opovrgnuo je nagađanja čijom istinitošću bi utjelovio Robina, nadodavši kako nikad nije vidio Robina koji je stariji od Batmana, a osvrćući se i na komičnost slike iz naslova članka.

U kratkom intervjuu pohvalio je i Jeremyja Rennera, glumca koji je preuzeo njegove nastavke Bourne franšize, te istaknuo kako razumije financijske razloge zbog kojih se inzistira na daljnjem snimanju filmova. Ipak, nema namjeru više sudjelovati u njima, niti izjednačava Jeremmyjeve nastavke sa svojima po pitanju napora i izazova.

Damon  će glumiti u Gilliamovom The Zero Theorem i Clooneyjevom The Monuments Men, filmovima najavljenima za ovu godinu.

3 komentara za “Matt Damon opovrgnuo glasine: Neću glumiti Robina

Leave a Reply

Your email address will not be published.