Matt Damon bi se mogao vratiti kao Bourne

Piše: Ivo Skocic

bourne

Prošlo je dosta vremena otkako se Matt Damon našao u ulozi Jasona Bourna; prije sedam godina je izašao Bournov Ultimatum – zadnji film iz franšize u kojem se Damon pojavljuje (sjetite se The Bourne Legacyja iz 2012 sa Jeremyem Rennerom), no to ga ne sprječava u khm, prcanju fanova serijala koje traje već neko vrijeme. U intervjuu za CNBC ponovio je ono što već godinama priča:

„Uvijek sam bio otvoren na ideju [snimanja još jednog nastavka] ako bi Paul Greengrass bio redatelj. Jednostavno nismo mogli smisliti dobru priču… Onaj završetak od zadnjeg puta je bio vrhunski. Nakon što sam to naglasio, volim tog lika. Volio bi vidjeti što mu se događa.“

 Greengrass i Damon su zadnju suradnju imali u 2009., na trileru The Green Zone. Od tada, Greengrass je vodio prošlogodišnjeg Kapetana Phillipsa na raznorazne dodjele nagrada – među njima je čak bilo i šest nominacija za Oscare. Prošle godine je objavljeno kako Universal želi nastaviti franšizu sa velikim petim filmom koji bi sadržavao i Rennerovog lika: Aarona Crossa. Na kraju, Damon intervju završava sa super mamcem za fanove:

„Ako bilo tko od vaših gledatelja ima neku priču, molim ga da je predloži Universalu.“

Leave a Reply

Your email address will not be published.