Marvel predstavio Daredevila na Comic-Conu

Piše: tonymelo

Daredevil-Charlie-Cox

Nakon održavanja njujorškog Comic-Cona bogatiji smo za nekoliko informacija vezanih uz Daredevil seriju. Prikazana su četiri klipa, kreatori serije odgovorili su na neka goruća pitanja, otkrivena su nova imena koja su se pridružila glumačkoj postavi, te smo dobili par slika, od kojih je najviše pozornosti privukla ona na kojoj možemo vidjeti čovjeka bez straha u kostimu.

Ayelet Zurer, Bob Gunto, Toby Moore i Vondie Curtis Hall pridružili su se Marvelovom Daredevilu. Možda vam se imena čine nepoznatim, ali njihova lica zasigurno znate.

Poznata po radu na filmovima Man of Steel i Angels & Demons, Ayelet Zurer preuzet će ulogu Vanesse Marianne, trgovkinje umjetninama čiji se život promjeni iz korijena nakon što upozna kriminalnog genija Wilsona Fiska.

Vondie Curtis Hall posebno se istaknuo svojim radom na serijama ER (osvojio nominaciju za Emmyja) i Chicago Hope, a sada će pokušati ponoviti nešto slično glumeći Bena Uricha, novinara koji se pronađe u središtu borbe za samu dušu kvarta Hell’s Kitchen.

Toby Leonard Moore radio je na projektima The Pacific i John Wick, a u Daredevilu će preuzeti ulogu Wesleyja, desne ruke i čovjeka od povjerenja Wilsona Fiska.

Veteran filmova kao što su Shawshank Redemption i Argo, Bob Gunton posljednja je pridošlica na setu, te će glumiti Lelanda Owlsleyja, enigmatičnu, ali ključnu figuru u Fiskovom pokušaju preuzimanja Hells Kitchena.

Odgovarajući na pitanja Jeph Loeb (čovjek odgovoran za televizijski dio Marvelovog univerzuma) otkrio je nekoliko zanimljivih informacija. Opovrgnuo je glasine o pronalasku glumaca koji će portretirati Lukea Cagea i Jessicu Jones, otkrio kako je Charlie Cox odabran za ulogu Daredevila još prije dvije godine kada snimanje serije nije bilo u planu, potvrdio da će Rosario Dawson glumiti Claire Temple poznatiju kao Night Nurse, te kako ljepota Daredevila ležu u tome što ništa nije crno i bijelo, već se sve odluke donose u moralno sivom prostoru.

Sve fanove užasne serije Agents of S.H.I.E.L.D. razveselit će odgovor na pitanje iz publike o mogućem Daredevil/Agents of S.H.I.E.L.D. crossoveru. Loeb je imao dva odgovora na to pitanje. Prvi je glasio: “To je pitanje za level 7”, a drugi: “Mislim da svi znamo da je u Marvelovom univerzumu sve povezano”.

Trinaest epizoda Daredevila dolazi na Netflix iduće godine, a do tada možete pasti oči na prvim službenim slikama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.