Marvel potvrdio nekoliko glumačkih ugovora

Piše: Tena Strahinec

marvel-logo-wallpaper

Nećemo duljiti, Benedict Cumberbatch i službeno je Doctor Strange! I vrapci na grani i patke na obalama rijeka već znaju tko je Doctor Strange i cijelu priču oko koje smo se, zajedno s ostalim filmskim portalima, bogato raspisali i muke mučili s pitanjem tko će dobiti ulogu. Snimanje počinje u svibnju, scenarist koji radi na scenariju je Jon Spaihts (Prometej), a redatelj je Scott Derrickson (Sinister).

Uz njega bi se mogao pojaviti i Daniel Bruhl, poznati po ulozi u Nemilosrdnim gadovima te kojeg jedva čekamo vidjeti u Captainu Americi: Civil War, u ulozi negativca u Dr. Strangeu. Benedicta konačno gledamo 4. studenog 2016.

Isto tako je napokon potvrđeno i da će Ryan Reynolds glumiti Deadpoola. Iako je od samog početka bio vezan uz film, a posebice s obzirom na curenje njegove snimke, ništa nije bilo službeno, a sad se čini da je Reynolds korak do potpisivanja ugovora. Moći ćemo ga vidjeti u akciji 12. veljače 2016.

I za kraj treća dobra vijest – Krysten Ritter (Breaking Bad) glumit će Jessicu Jones u njenoj seriji pod nazivom – Jessica Jones, čiji će scenarij vjerojatno napisati Melissa Rosenberg (Sumrak). Ritter je pokupila ulogu superjunakinje koja odustane od svog tajnog života zbog PTSD-a i otvori detektivsku agenciju gdje pomaže drugim superjunacima. Usput se nađe i u ljubavnoj vezi s Lukeom Cageom koji dobiva svoju istoimenu seriju, a utjelovit će ga (najvjerojatnije) – Mike Colter.

benny-at-co

Jedan komentar za “Marvel potvrdio nekoliko glumačkih ugovora

  • tonymelo says:

    Ne mogu Krysten Ritter nikako zamislit u ulozi Jessice. Možda zbog lika Gie iz Veronice Mars, ali nikako mi ne paše. Ali zato brijem da bi bila super Harley Quinn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.