Marvel opet caruje na Comic-Conu

Piše: Filip Jakovljević

Kao što je i bilo očekivano Marvel je potpuno zavladao i ovogodišnjim Comic-Conom. Obožavatelji stripova, a i sve većeg broja filmova iz Marvelove produkcije okupili su se u velikoj dvorani H, koja je trebala ugostiti ekipu s projekta Iron Man 3, ali dobili su mnogo više od očekivanog. Na pozornici su se pojavili glasnogovornici studija koji su odali neke detalje o iduća četiri Marvelova filma. Riječ je o Iron Man 3, nastavcima Thora i Captaina Americe i prvom filmu o Guardians of the Galaxy. Evo što smo ukratko saznali:

Iron Man 3 – o ovome smo filmu puno izvještavali i dosta toga objavljenog je već otprije poznato. Napokon smo dobili službenu potvrdu kako će Ben Kingsley utjeloviti Iron Manovog archnemesisa Mandarina.

Captain America 2 – nastavak je dobio svoj puni naslov – Captain America: The Winter Soldier. [mogući spoiler u slijedećih nekoliko rečenica, beware] Novi naslov dosta odaje jer je Winter Soldier alter ego Buckyja Barnesa, sidekicka i najboljeg prijatelja Captaina Americe, koji je u prvom filmu, ako se dobro sjećam, poginuo. Ali sličan je razvoj događaja i stripu, jer se Barnes ipak vraća živ i zdrav kao Winter Soldier.

Thor 2 – I novi je Thor dobio svoj puni naslov – Thor: The Dark World. Ovdje naslov ne odaje ništa o radnji, a najavljeno je samo ono što već znamo, a to je da se u ulozi Fandrala pojavljuje Zachary Levi.

Guardians of the Galaxy – novi junaci Marvelovih filmova bit će Guardians of the Galaxy, a potvrđeno je i koji će se likovi naći u ovoj skupini superjunaka – StarLord, Drax the Destroyer, Rocket Raccoon i Groot. Moram priznati da mi ova skupina baš i nije poznata, pa ako netko zna više u njima neka se slobodno raspiše u komentarima.

Na kraju su posjetitelji počašćeni i bonusom – nekoliko neobrađenih snimki novog filma o Ant-Manu.

Na kraju su objavljeni i promo posteri ovih filmova, koji odaju i datume izlaska za većinu:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.