Mark Webber and son

Piše: Deni Zgonjanin

Osobno nisam nikad čuo za Marka Webbera do fenomenalnog  Scott Pilgrim vs. the World , gdje je glumio gitaristu u Pilgrimovu bendu i dok nisam pročitao vijest kako trenutno režira dramu u kojoj glumi njegov dvogodišnji sin. Nakon malo njuškanja sam otkrio kako je unatoč mome nepoznavanju njegovog opusa, imao dosta nastupa na velikom ekranu, a ni režija mu nije strana.

Njegov je redateljski debi bio Explicit Ills u kojem je nastupila Rosario Dawson, dok mu  je novi zasad neimenovani projekt jedna jako osobna priča. Radnja se vrti oko odnosa oca i dvogodišnjeg sina nakon tragične smrti majke, što je kopija njegovog privatnog života, a svog je sina odlučio ubaciti u film kako bi realnije prikazao taj dinamički odnos oca i sina u toj situaciji.

Film se snima sa budžetom debelo ispod milijuna dolara, toliko da su mu jedini članovi ekipe tonac i snimatelj, a Mark obavlja posao režisera i producenta. No to ga nije spriječilo da sastavi zanimljivu glumačku postavu od nekoliko jako poznatih imena, poput Michaela Cere, Shannyon Sossamon, Jasona Rittera i Amande Seyfried. Nije poznato kada bi film mogao krenuti u distribuciju, no moram priznati da me nakon svega gore navedenog finalni proizvod jako zanima…

Leave a Reply

Your email address will not be published.