Mark Millar o X-Men: DoFP

Piše: Filip Jakovljević

Mark Millar, koji trenutno predvodi sve Marvelove projekte u Foxu, pristao je otkriti neke detalje o nadolazećem filmu X-Men: Days of Future Past, te je odgovorio na pitanja o Sentinelima i Kitty Pryde i njihovim ulogama u filmu.

Za one koji nisu upoznati, radnja filma će pratiti istoimenu priču iz stripova, te će uključivati dvije generacije X-Men likova (one iz početne trilogije i  iz X-Men: First Class). U filmu će jedan od glavnih načina istrebljenja mutanata biti Sentineli, koji su se do sada pojavili samo u filmu X-Men: The Last Stand, ali samo simbolično.

Millar je o gigantskim robotima u novom filmu  izjavio: „Ne želim puno otkriti, ali Sentineli su vrlo važni u priči. Bit će cool i već ćete ih vidjeti u teaserima. Ovo smo svi čekali još otkad nam je X-Men: The Last Stand prikazao jednu od njihovih glava. Sada napokon i to dolazi i trebamo platiti samo deset funti da to vidimo u kinu, dok će njih koštati 100 milijuna dolara da nam to prikažu. Pa sam zadovoljan [smijeh]“.

Također se dotaknuo i uloge Kitty Pryde, koja u ovoj priči u stripovima ima vrlo važnu ulogu: „Ah, ne mogu puno o tome [smijeh]. Čim nešto kažem, to će se pretvoriti u veliku internetsku priču. Reći ću samo ovo: fanovi Kitty Pryde neće biti razočarani. “

Za film su potvrđeni James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Patrick Stewart, Ian McKellen, Anna Paquin, Ellen Page, Shawn Ashmore i Hugh Jackman, a u kina dolazi 18. srpnja 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published.