Mark Hamill o prodaji Lucasfilma

Piše: Valentino Bahun-Golub

Iako je internet već preplavljen glasinama i protu-glasinama o epizodi sedam, posao oko odvajanja istine od glasina je krenuo.

Dakle, što znamo? Pa, jedan fascinantan grumen koji znamo je tajni sastanak koji se dogodio između Georgea Lucasa, Marka Hamilla i Carrie Fisher. Prema Hamillu ideja o ponovnom uvlačenju u Skywalkerov kostim nije potaknuta, no Lucas je već pripremio novu trilogiju.

„Prošlog kolovoza, George, Carrie i ja smo bili na ručku. Mislio sam da ćemo pričati o njegovom odlasku u mirovinu ili o Star Wars TV seriji o kojoj sam čuo – za koju ne mislim da ćemo ionako biti uključeni, jer se odvija između prequela i onih u kojima smo mi bili, pa da je Luke u njima, bio bi ili dijete ili tinejdžer, tako da bi trebali primjerenog glmca – ili 3D reizdanja.

Kada je rekao, „ Odlučili smo da ćemo napraviti epizode VII, VIII i IX.“, bio sam zaprepašten. „Molim? Jesi li lud?!“, sjeća se Hamill. „Valjda je htio da mi znamo prije ostalih.“

Prema Hamillu, Lucas je „samo govorio o piscima i činjenici da on neće režirati“ u toj fazi. Sa Kathleen Kennedy, producenticom Star Warsa i Disneyem kao novim šefom Lucasfilma, sumnja se da je pisac, pa čak i redatelj već odabran, a priča na mjestu.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.