Marcu Webbu sjekira pala u med

Piše: Deni Zgonjanin

Svi se slažu kako je redatelj Marc Webb sa Amazing Spider-manom napravio odličan posao, no unatoč tome je prije tjedan dva doživio malenu krizu upravo zbog toga. Webb je naime sa Fox Searchlightom potpisao ugovor prije snimanja (500) Days of Summer, kojim je obećao odraditi režiju još jednog filma za studio, ukoliko ovi financiraju romantičnu prijespomenutu romantičnu komediju/dramu. No problemi su izbili kad je dobio režiju novog Spidermana, zbog čega se nije mogao posvetiti snimanju filma za Fox.

Srećom po Spideyja, uspio je dogovoriti snimanje tog neimenovanog filma nakon što odradi Spidermana, što mu je došlo na naplatu nakon što je Spidey postigao fenomenalne rezultate. Sony sad želi Webba u redateljskoj stolici nastavka filma, i to što prije, kako bi mogli izbaciti film na tržište u petom mjesecu 2014. godine. A Fox ga pak pritišće da odradi snimanje njima obećanog filma prije tog. Upravo se zbog toga Webb našao u nedoumici što da napravi, režira Spideyja i raskine ugovor sa Foxom (što bi ga koštalo ogromne svote novaca) ili jednostavno odradi taj jedan film za Fox i zaboravi na Spideyja.

Srećom po njega, a i gledatelje, Sony i Fox su uspjeli postići dogovor, s kojim se složio i Webb… On će tako prvo odraditi snimanje nastavka Spidermana, a zatim se posvetiti snimanju dvaju filmova za Fox, što će vjerojatno potrajati do 2015. godine. Iako nije bio skroz oduševljen prodajom duše vragu na tako dug vremenski period, Webb ipak može biti sretan, ovaj put će dobiti i ovce i novce…

Jedan komentar za “Marcu Webbu sjekira pala u med

Leave a Reply

Your email address will not be published.