`Maps to the Stars´ u kinima početkom 2015.

Piše: tonymelo

maps-to-the-stars

Najnoviji film Davida Cronenberga, priča o problemima suvremenog društva opsjednutog životima poznatih ličnosti, Maps to the Stars, u kina dolazi početkom 2015. godine. Točnije, tada dolazi u kina Sjedinjenih Američkih Država, ali pretpostavljamo kako ni Europa neće previše kaskati za prekooceanskim susjedom.

Maps to the Stars prati arhetipsku obitelj iz Hollywooda koju sačinjavaju: John Cusack kao autor priručnika za samopomoć, Olivia Williams kao njegova žena koja upravlja karijerom njihova trinaestogodišnjeg sina, i Mia Wasikowska, njihova nedavno iz ludnice otpuštena kćer koja je tamo završila jer voli paliti svari. Osim poremećene obitelji, radnja prati i Havanu, glumicu koju portretira Julianne Moore, a koja namjerava snimiti remake filma u kojemu je glumila njezina nedavno preminula majka.

Film je premijeru doživio na festivalu u Cannesu, reakcije gledatelja i kritičara bile su podijeljene, ali su se svi složili kako je Moore svoju ulogu odigrala savršeno, te je kući otišla s nagradom za najbolju glumicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.