‘Man on Fire’ postaje TV serija

Piše: Ana Kundid

tony-scott-man-on-fire

Prošle godine suočili smo se sa tužnom viješću i velikim gubitkom u svijetu filma: oprostili se s režiserom Tonyjem Scottom (Top Gun, Man on Fire) i njegovim najavljivanim projektima kao što je snimanje nastavka Top Guna.

Sada, nakon više od godinu dana nakon Scottove smrti i skoro deset  godina od snimanja njegovog drugog po redu najuspješnijeg filma, Man on Fire, taj će film dobiti svoju TV seriju. Naime, produkcijska kuća New Regency u suradnji s 20th Century Fox  izdala je prava na emitiranje tv serija, a među najavljenima stoji i tv adaptacija spomenutog filma.

Za one koji nisu pogledali film s Denzelom Washingtonom u glavnoj ulozi, radnja je centirana oko otmice kćeri utjecajnog biznismena. Kao bivši FBI operativac i tjelohranitelj otete kćeri, Denzel se hvata u koštac sa rizičnim pothvatima u bespućima Mexico Cityja, sve kako bi Pitu (Dakota Fanning) vratio na sigurno. Radnja buduće serije odvijat će se 18 godina kasnije, kada Denzel i Pita zajedničkim snagama kreću u razotkrivanje spornog kriminalnom miljea. Oni koji su gledali film znat će da se nastavak priče ne podudara s krajem, ali šta sad.

Ovo je drugi pokušaj suradnje New Regencyja s 20the Century Foxom i uz najavljenog scenarista i  producenta Davida DiGilioa mogao bi rezultirati uspjehom, ako nikako drugačije, bar u financijskom smislu.

3 komentara za “‘Man on Fire’ postaje TV serija

Leave a Reply

Your email address will not be published.