Malick završio jedan film – i bez 10 godina pauze započeo novi!

Piše: Sven Mikulec

Jedna od čari obožavanja Terrencea Malicka uvijek je ležala baš u redateljevoj teško objašnjivoj potrebi da nakon snimljenog filma nestane na desetak godina, propadne u zemlju, iščezne s radara. Bit će zanimljivo vidjeti kako će najveći poklonici Malickove mistike i tajanstvenosti reagirati kad čuju – ako već, jasno, nisu – da je veliki redatelj odmah po završetku snimanja svog novog filma… snimio još jedan.

Iduće nam godine u kina stiže Malickov šesti film u četrdeset godina stvaranja pod imenom To the Wonder, a osim garancije koju pruža redateljevo ime, da se radi o zanimljivom projektu vidimo i po popisu glavnih glumaca – Ben Affleck, Rachel McAdams i Javier Bardem nisu imena za baciti. Na premijeri u Veneciji, međutim, publika je ostala podijeljenih dojmova. U najmanju ruku, pak, jednako je zanimljiv podatak da se, nakon završetka snimanja ovog filma, Malick odmah bacio na novi projekt. I već ga završio!

Film je još uvijek bezimen, ali osim što nam je poznato da je snimljen u Austinu (Teksas), potvrđene su i zvijezde koje su se družile s Malickom na njegovom sedmom filmu: sveprisutni Michael Fassbender, preslatka Natalie Portman i, još jedna zvijezda u usponu, Ryan Gosling.

Čini se da Malick stvarno nema problema s privlačenjem velikih imena na svoje projekte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.