Mali jubilej na FAK-u

Piše: Sven Mikulec

Kako sam u posljednje vrijeme na leđa kolega i sebe natovario nešto više posla no inače, ispalo je da sam dopustio da se pored nas prošulja jedan mali jubilej na koji ipak, imam osjećaj, trebam skrenuti našu pozornost. Naime, prije dva mjeseca na ovoj je stranici samozatajno objavljena, ni više ni manje nego…

500. recenzija!

S obzirom na uvjete u kojima radimo i uvijek ograničeno slobodno vrijeme, kao i na činjenicu da na ovoj stranici pojam “recenzija” ne podrazumijeva naškrabane člančiće od 5 redova dojmova, mislim da bi bilo uredu da čestitam dragim kolegama i kolegicama, bez kojih bi FAK vjerojatno ostao samo jedna od neostvarenih, nekad ambicioznih želja vaših nikad dovoljno zahvalnih urednika. Hvala, ljudi, i svaka vam čast. Aaaaajmo do tisuću…

7 komentara za “Mali jubilej na FAK-u

 • redrum says:

  Svaka čast ljudi, kad se sjetim otkrića stranice, ah ta vremena 😀

 • Pero says:

  bravo ekipo! samo tako i dalje :)

 • vanja says:

  Snimit ćemo film “Once Upon a Time on The Net …” s pet seqeuela i onda još tri prequela.

 • Matea Rebrović says:

  I mora se reći, 500. vrhunskih recenzija. Baš sam sretna što sam s vama od samih početaka. Nadam se da će stranica prerasti u još nešto više, jer to zaslužuje :)

 • Koraljka Suton says:

  Yay :)

 • Marko Pojatina says:

  Svaka čast, ljudi!

  Od 0 do 500 u 2 godine i 4 mjeseca. Uzmemo li u obzir da je prosječna recenzija teška preko dvije kartice, to je zaista fantastično! No, dobro, dosta o recenzijama, pričajmo malo i o meni.

  Veliko mi je zadovoljstvo što sam “kriv” za čitavih 0,4% od toga broja. Iskrene čestitke uredništvu (bok Sven i Koraljka i ostali koje ne znam) i samo tako nastavite. :)

 • sven cvaj says:

  bravo bravo! čestitam svima, samo tako naprijed!

Leave a Reply

Your email address will not be published.