Mads Mikkelsen glavni negativac u nastavku Thora?

Piše: Jelena Djurdjic

Polako se likovi, tj super strip heroji, nakon zajedničke avanture u Osvetnicima, vraćaju svatko na svoj zadatak/ teren. Iron Man 3 se trenutačno snima i premijera je zakazana za sljedeću filmsku sezonu, a ekipa iz Marvela nam već najavljuje nastavak drugog (šatro) klasika – Thora. Chris Hemsworth, Natalie Portman, Anthony Hopkins, Idris Elba i Tom Hiddleston su već dali svoj pristanak za drugi nastavak, no stvari su zapele kod redatelja.

Patty Jenkins  (redateljica ubitačne pilot epizode The Killinga, mada je većina zna po Monsteru) je pristala pa odbila poziciju rukovodeće iza kamere, zbog kreativnih razmimoilaženja. Prije nje je posao odbio redatelj prvog dijela , Kenneth Branagh. Brian Kirk, jedan od redatelja Game of Thrones  je također bio u opticaju, ali je njega zamjenila prije spomenuta Jenkinsova, koja se ozbiljno prihvatila posla i kada je djelovalo da je Thor 2 na pravom putu i u sigurnim rukama ona odlazi. Chicks. Posla se na koncu prihvatio jedan drugi redatelj Game of Thronesa, Alan Taylor. Zicer izbor čini se.

Novi redatelj dovodi i nova pojačanja, iako će Loki (ko je gledao zna Lokija, ko nije blago njemu) imati značajnu ulogu, danska glumačka zvijezda Mads Mikkelsen (Casino Royale, Clash of the Titans), je u pregovorima za lik glavnog negativca. Još uvijek nema scenarija niti nagovještaja sinopsisa pa su detalji nepoznanica, ali ako se netko razumije u Thor-Loki mitologiju neka nam pomogne u nagađanjima – koga bi mogao igrati Mikkelsen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.