’Mad Max: Fury Road’ očekuje dosnimavanje

Piše: tonymelo

madmax-road-fury

Odlučeno je da će se u studenome ponoviti snimanje nekih scena iz četvrtog dijela Mad Max franšize pod nazivom Mad Max: Fury Road, čije je snimanje završeno još u prosincu 2012. godine. Rijetko je koji film u skoroj prošlosti imao ovako trnoviti put. Na četvrtome dijelu se radi još od davne 1985. kada je u kinima zaigrao Beyond Thunderdome. Projekt je već dva puta otkazivan, s time da je u jednoj verziji Maxa glumio Mel Gibson, a u drugoj Tom Hardy. Kada je film krenuo u produkciju, snimanje je teklo presporo što je uzrokovalo kašnjenje, da bi se nakon toga probio i budžet. S obzirom na sve probleme, studio je odlučio poslati svoje ljude na set kako bi nadgledali redatelja Georgea Millera.

Glasine o problemima su se počele širiti već nakon Comic-Cona na kojemu nije bilo nikakvih novih informacija o filmu. Sada možemo sa sigurnošću potvrditi da Fury Road još uvijek nije dovršen i da se neke scene moraju ponovno snimiti. Održati će se još tri dodatna tjedna snimanja koja će započeti 22. studenog što u osnovi znači da je između kraja snimanja i novih scena prošla jedna cijela godina. Još uvijek se ne zna da li je dodatno snimanje zatražio Warner Bros. ili je to bila Millerova ideja.

Premda je očekivani datum prikazivanja filma još uvijek 2014. godina, studio Village Roadshow koji je u partnerskom odnosu s Warner Brosom na ovome projektu, još uvijek nije u svoj raspored za slijedeću godinu uvrstio novog Mad Maxa. Tako da nas ne bi čudilo da se film odgodi za 2015.

U filmu će uz Toma Hardyja glumiti i Charlize Theron, Nicholas Hoult, Rosie Huntington-Whiteley, Zoë Kravitz, Megan Gale i mnogi drugi, a ispod možete vidjeti jedinu sliku Hardyja kao Maxa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.