Machete Kills: smrtonosni grudnjaci, Lady Gaga and many more…

Piše: Terezija Bjelajac

Sofia Vergara ima doslovce fatalne grudi u nastavku Rodriguezova Machetea: Machete Kills. Naime, ona u ulozi Desdemone upravlja moćnim super oružjem koji, kako nam se sve čini, ispucava metke ravno iz mjesta gdje bi joj se trebale nalaziti bradavice. Moramo si priznati da nismo iznenađeni ovom novosti budući da se radi o Rodriguezovom filmu, i to nastavku već sada legendarnog Machetea, koji će glavnog glumca, Dannyja Treja, prebaciti iz rubrike old school trash glumaca u akcijsku zvijezdu velikih ekrana.

Budući da se radnja prvog dijela sasvim otkrila u foršpanu Grindhouseovog  Planet Terrora, drugi dio će nam ipak ostati u mističnijem tonu i za razliku od prvog, prvo ćemo imati film, a tek onda trailer. Još jedna zanimljiva činjenica jest da će se Lady Gaga okušati u filmskim vodama i to po prvi put.

Uz Vergaru, Gagu i Treja imat ćemo priliku vidjeti i Michelle Rodriguez, Amber Heard, Charlieja Sheena, Lady Gagu, Antonia Banderasa, Jessicu Albu, Demiana Bichira, Alexu Vegu, Vanessu Hudgens, Cubu Gooding Jr., Williama Sadlera, Marka Zarora, i zadnjeg, ali ne i manje važnog Mela Gibsona. Hoće li se Trejo koji put okrenuti prema eksploziji ili će i dalje ostati cool bez obzira na sve, vidjeti ćemo na release dateu  13. rujna ove godine.

2 komentara za “Machete Kills: smrtonosni grudnjaci, Lady Gaga and many more…

Leave a Reply

Your email address will not be published.