M. Night Shyamalan izvlači stari scenarij za još jednu suradnju sa Bruceom Willisom

Piše: Iva Bucić

Bruce-Willis-M-Night-Shyamalan

M. Night Shyamalan je odlučio iz ladice izvući jedan od svojih prvih scenarija pod nazivom Labor of Love. Snage će, nakon The Sixth Sense i Unbreakable ponovno udružiti s Bruceom Willisom.

Labor of Love priča je o vlasniku knjižare koji, nakon što mu žena umre u tragičnoj nesreći, odluči ispuniti obećanje koje joj je dao za života i hodati od Philadelphije do njezinog najdražeg gradića,  kalifornijskog Pacifica.  Snimanje bi trebalo početi sredinom rujna. 20th Century Fox je još 1993. planirao započeti sa ovim projektom, ali stvari su završile prije nego li su počele zato što Shyamalana nisu željeli u ulozi redatelja. Tada se ciljalo na Denzela Washingtona u glavnoj ulozi, no izgleda da je Willis zagrizao za Denzelovu nesuđenu ulogu.

Nightu su se davnih dana stvari otkotrljale nizbrdo, a i ove je godine sa After Earth i šest nominacija za Zlatnu malinu nastavio u istom smjeru. Kako bilo, teško da će Labor of Love biti jedan od iščekivanijih filmova sljedeće godine.

4 komentara za “M. Night Shyamalan izvlači stari scenarij za još jednu suradnju sa Bruceom Willisom

 • srki says:

  nadam se da nece puno mjenjati scenarij jer vjerujem da je 90ih jos ima kakve takve ideje ali ako bude u rangu The Happening treba ga zakonom zabraniti

 • DS says:

  Da, ako je stari scenarij, a ima volje snimati kao nekad, ima male šanse biti unbreakable, village ili litw. Ima šanse malo vratiti dostojanstva. Nakon Happeninga bože sačuvaj na što to liči. :/

 • denis says:

  Eh, Shyamalan, da si prije cca 10tak godina prestao snimati filmove, bila bi to jedna lijepa priča (p.s. Village je dobar film, nakon njega slijedi pad).
  Enough is enough.

 • DS says:

  Ne slijedi nakon village pad nego nakon litw. Ali svejedno, zsdnji nsslovi su tako nesto grozno da se covjek ni ne sjeti sto je ono dobro bilo i je li to ista osoba.

Leave a Reply

Your email address will not be published.