Lupita Nyong’o se bliži glavnoj ženskoj ulozi u `Star Wars VII´

Piše: tonymelo

lupita-nyong-o

Nedavno samo saznali kako Adam Driver samo što nije potpisao ugovor za ulogu centralnog negativca u novom Star Wars filmu, a jučer je internet portalima prozujala vijest kako će dobitnica Oscara, Lupita Nyong’o najvjerojatnije preuzeti jednu od tri glavne ženske uloge u Star Wars: Episode VII filmu. Čini se da se Star Wars casting slagalica polagano popunjava.

Film će režirati J.J. Abrams, izvorni je scenarij napisao Michael Arndt (Toy Story 3, The Hunger Games: Catching Fire), a preradili su ga zajedničkim snagama Abrams i Lawrence Kasdan koji je do sada pisao scenarij za Empire strikes Back i Return of the Jedi filmove iz Star Wars franšize. Osim Nyong’o i Drivera, nedavno je u javnost procurila i lista potencijalnih kandidata za glavnog mladog protagonista sedme epizode. Na njoj se nalaze Jesse Plemons (Breaking Bad), John Boyega (Attack the Block), Ed Speleers (Downton Abbey), te kazališni glumci Matthew James Thomas i Ray Fisher.

Najnovije informacije govore kako je Lupita Nyong’o prošli mjesec nekoliko puta sudjelovala na probnim čitanjima, te da se trenutno nalazi iznimno blizu potpisivanju ugovora. THR je potvrdio da se nekoliko dana prije dodjele Oscara glumica sastala s Abramsom kako bi razgovarali o ulozi, ali da u pitanju nije uloga glavne mlade protagonistice novih filmova, nego se radi o drugoj bitnoj ženskoj ulozi. To znači da će u sedmome dijelu postojati tri glavna ženska lika: Carrie Fisher će se vratiti kao princeza Leia, Nyong’o će glumiti javnosti još nepoznati lik, te će postojati lik mlade dvadesetogodišnje djevojke koja bi trebala postati glavi lik u osmoj i devetoj epizodi.

Star Wars: Episode VII u kina dolazi u prosincu 2015. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.