Ludilo na premijeri novog Sumraka

Piše: Franjo Zajec

Kao što je i bilo za očekivati, na premijeri Twilighta – Breaking Dawn (part 1), okupile su se stotine obožavatelja . Satima, vjerojatno i danima, jučer  su čekali ispred Nokia Theatrea u Los Angelesu samo da bi nakratko mogli uhvatiti pogled ili čak fotografiju Roberta Pattisona (Edward Cullen), iako većina njih nije niti imala kartu za film . U ekstatičnoj atmosferi dočekana je i njegova partnerica Kristen Stewart ( Bella Swan).

Glumci su ostali kratko, fotografirali se, potpisali autograme i krenuli u kino, ostavljajući fanove istovremeno u deliriju i razočarane, jer ih Robert nije ugrizao…ovaj put.  Sudeći prema odazivu ljudi na premijeru možemo zaključiti da Sumrakomanija još nije ni izbliza gotova. Nažalost.

Kristen je kratko izjavila :“ Vidjeti sve te ljude, ovdje, radi nas, to je nešto super.  Neke znam već godinama i čudesno je kako se uvijek vraćaju po još“.  Želite li i vi još ili  su vam dosadili?

8 komentara za “Ludilo na premijeri novog Sumraka

 • maxima says:

  Blessed are the poor in spirit, for theirs is the kingdom of heaven?

  Sorry. Nisam odoljela. O gustibusima… ali, brate …

 • Matea Rebrović says:

  Pa iskreno, ne, nisu mi dosadili. Samo je ta neka početna ludost splasnula. Sad je sve to samo zabava. Bilo mi je zanimljivo dok još nitko nije znao za twilight. Cijeli fandom koji se stvorio oko ovoga je čisto ludilo, i s pozitivnim i negativnim stranama. Što se tiče ovog filma koji izlazi u ponoć :D, knjiga je čisto sranje ali po svima, od filma su uspjeli napraviti nešto. Idem gledat sutra, možda dobijem poriv i za recenzijom. Pratit ću sagu do kraja,no kažem, još od 2.filma mi je sve postalo čisti izvor zabave. ipak je super biti dio tako nečega.

 • Franjo says:

  Ja sam tek nedavno na televiziji “prisiljen” pogledao prvi dio, jer stvarno tu subotu nisam imao pametnijeg posla. Pokušao pristupiti cijelom filmu i konceptu otvorena uma, gledao sam ga djelomično jer nisam mogao otrpiti više od 10 min u komadu, ali na kraju je ostao samo jad i čemer. Ne znam što bih mogao reći lijepoga osim, soundtracka, možda. Ali ako ga se gleda iz perspektive parodije(jer bilo je trenutaka kada sam umirao od smijeha)…uopće nije loš :)

 • maxima says:

  Svatko ima svoja “guilty pleasures”, bez obzira na naša različita mjerila. Kad bih ja nabrojala što gledam po stotinu puta, postala bih mjerna jedinica za weirdness tu na FAK-u 😀

  Ali taj sumrak … nikako. Eto pa ne ide, da me puškom (napunjenom) tjeraš.

 • maxima says:

  Htjela sam reći kako je lijepo kad ljude nije sramota reći
  što vole, bez obzira što pola svijeta to pljuje, ne samo Sumrak, ali uglavno da. Ispalo je nešto drugo.

 • Vedrana Vlainić says:

  Ja sam ih pogledala sve do sada – prvi iz znatiželje, ostale eto tako, djelomično da vidim kako će dalje, a djelomično da pravim društvo best frendici. Nisam fan sage, nije me dobila apsolutno ničim, iako sam inače pristrana takvim žanrovima, ali moram priznati da sam ovaj zadnji film čak sa zanimanjem odgledala i mogu reći da je bio više-manje ok (u usporedbi s prethodnima, jel). Knjigu nisam čitala pa nemam pojma kakav je “trebao” biti, ali frendica je oduševljena, veli da su baš pogodili ton knjige.

  Ali da, guilty pleasures, uf, koliko ih samo ja imam. Tako da, to each his own… :)

 • Izabela says:

  guilty, guilty pleasures! among the many:)

 • Jelena Djurdjic says:

  dala bih ja njima ludilo…

Leave a Reply

Your email address will not be published.