`London Has Fallen´mora pronaći novog redatelja

Piše: tonymelo

Olympus-Has-Fallen

London Has Fallen, nastavak prošlogodišnjeg Pada Olimpa, izgubio je redatelja samo šest tjedana prije početka snimanja. Kada bi to značilo otkazivanje snimanja bila bi to lijepa vijest, ali nažalost, nismo takve sreće. Studio Millennium Film planira pronaći zamjenskog redatelja u idućih 72 sata.

S obzirom na mali budžet, film se pokazao financijski isplativim, pa nastavak nije bilo neočekivan. Za redatelja je odabran Fredrik Bond, glumci Gerard Butler, Morgan Freeman i Aaron Eckhart trebali bi reprizirati svoje uloge, dok će se za scenarij pobrinuti Katrin Benedikt i Creighton Rothenberger. THR sada donosi vijest kako Bond, koji se timu pridružio prošlog mjeseca, projekt napušta zbog kreativnih nesuglasica.

Studio Millennium Film se nalazi u vremenskom škripcu, a redatelj prvog dijela, Antoine Fuqua, ne može uskočiti i pomoći jer trenutno radi na boksačkoj drami Southpaw i remakeu Sedmorice Veličanstvenih. London Has Fallen bi trebao u kinima zaigrati 2. listopada iduće godine, a raspored snimanja se prilagodio Gerardu Butleru koji će u isto vrijeme snimati i znanstveno-fantastični Geostorm. Ukoliko dođe do odgode snimanja, to će rezultirati kraćim vremenom za postprodukciju, što bi na kraju moglo rezultirati još jednim poluproizvodom.

Jedan komentar za “`London Has Fallen´mora pronaći novog redatelja

  • Deckard says:

    “Kada bi to značilo otkazivanje snimanja bila bi to lijepa vijest, ali nažalost, nismo takve sreće.”

    Ima onih kojima je Pad Olimpa ekčuli zabavan film i koji nemaju ništa protiv nastavka, pa bi ovakve vijesti bilo lijepo odrađivati uz osobno stajalište, a ne globalno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.