Loki se ne pojavljuje u novim ‘Avengersima’

Piše: tonymelo

Tužna vijest za sve vjerne pratitelje lika i djela Toma Hiddlestona – Loki se neće pojaviti u novim Avengersima.

Redatelj Joss Whedon je u intervjuu za Empire Magazine otkrio dio svojih planova za drugi nastavak Avengersa i to nikako nije dobra vijest za Hiddlestona, koji je upravno nedavno dobio odbijenicu i za glavnu ulogu u rebootu The Crowa unatoč iskazanoj velikoj želji za rad na tom projektu.

Glavni razlog zašto nećemo imati priliku ponovno gledati Lokijeva nedjela jest u tome što Whedon  smatra da ne postoji mogućnost da nadmaši svoju ulogu u prvome dijelu i zato jer je „imitacija onoga što je već učinjeno najbolji način da se doživi debakl“. Vjerojatno je nedavno pogledao drugi i treći dio Mamurluka.

Na pitanje o tome tko će biti odgovoran za kaos u drugome dijelu, uperio je prstom u dva nova člana Avengersa, Quicksilvera i Scarlet Witch, koji su svoju karijeru u stripu započeli kao negativci da bi postupno doživjeli prosvjetljenje. Izjavio je sljedeće:

Quicksilver i Scarlet meni su dva vrlo draga lika jer su bili stalni članovi Avengersa kad sam kao dijete čitao stripove. Nekada su bili zli, nekada su bili dobri, ali su uvijek bili duboki likovi. Nijedan drugi član Avengersa  nije im sličan.

Premda je tek predao prvi primjerak scenarija, smatra da je priča drugoga dijela više-manje dovršena te da se i Disney slaže s njegovom vizijom filma. Jedina  stvar kojoj treba dorada jest znanstveni vokabular koji se koristi u dijalogu. Drugi dio Avengersa dolazi u kino 1. svibnja 2015. godine. Odbrojavanje može početi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.